taemae2         TehtySuomMadeIn_Sin_rgb

 

 

TERVETULOA RAUMAN KIULU- JA TYNNYRITEHTAAN SIVUILLE      
                                                                                                                                                                 

Yritys
Rauman Kiulu- ja Tynnyritehdas Ay on vuonna 1997 perustettu perinteisiä puuastioita valmistava perheyritys. Puuastioiden valmistuksella on Raumalla pitkä historia, joka ulottuu aina 1930 -luvulle asti. Toiminta-ajatuksemme on valmistaa laadukkaita ja tarkoitukseensa sopivia puuastioita, joissa yhdistyvät perinteiset arvot ja nykyajan vaatimukset.

Tänä päivänä päätuotteitamme ovat saunakiulut, vesisaavit, taikina-astiat ja tynnyrit, joille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu - tunnus.
 

Verkkokauppa
Verkkokaupastamme tilaat helposti ja turvallisesti. Toimitamme tilaukset Matkahuollon välityksellä ympäri Suomea. Näin tilaat-osiosta voi lukea verkkokaupan tilausohjeet.
    Joulutilaukset:  Viimeistään keskiviikkona 19.12. tehdyt tilaukset (varastossa olevat tuotteet) ehtivät jouluksi perille. Matkahuolto on luvannut toimittaa viimeistäään 20.12 lähetetyt tilaukset jouluksi perille.

Myymälä
Tehtaan yhteydessä meillä on  myymälä, jossa on omien tuotteidemme lisäksi laaja valikoima useiden suomalaisten valmistajien tuotteita.  Meiltä löytyy myös kattava  valikoima Keski-Euroopassa valmistettuja tammi- ja kastanjatynnyreitä. Tällä hetkellä erilaisia sauna-, puu- ja takorautatuotteita on yli 600 artikkelia. Maksutapoina myymälässä käyvät pankki- ja luottokortti sekä käteinen.
Jos tulet kauempaa varmistathan, että olemme paikalla.

 

Myymälän aukioloajat  :
 Jouluun asti auki myös sunnuntaisin!
      ark   9-18
      la   10-16
      su  12-16
 


Rauman Kiulu- ja Tynnyritehdas Ay
Sorkantie 2
26100 Rauma
Puh: 02-822 1150 , 050-595 2808,
       050-304 9925

 

 


 


Klarna Checkout
-kauppiaan tiedot